Plati manje, pričaj više

MOBILNA TELEFONIJA

Wirac.Net je franšizni partner Novotel mobilnog operatera, koji je sinonim za brzi rast i inovacije u svijetu mobilnih usluga u Bosni i Hercegovini.
U zgradi Wirac.Net možete preuzeti 067 broj, dogovoriti i potpisati ugovor, te vršiti plaćanje za njihove usluge;

eSIM

Kupite Postpaid ili Prepaid sim karticu, potpište ugovor.
Jednostavan način da dođete do svog novotel broja.

067

Kupiti BON ili platite pretplatu, odnosno vršite Postpaid i Prepaid plaćanje za mobilne usluge.

Šta je eSIM?

eSIM je novi način spajanja mobilnih uređaja na mobilnu mrežu. Za razliku od SIM kartice koju je potrebno fizički postaviti u uređaj, eSIM je korisnička digitalna kartica. To znači da je dovoljno skenirati QR kod koji ste dobili pri kupovini eSIM-a ili u postavkama uređaja upisati pristupne podatke, i to je to - vaš mobilni broj je povezan s uređajem. Nova eSIM kartica je dostupna i za kupovinu korisnicima iz inostranstva putem novotel webshopa.

Korisnička podrška

Za dodatne informacije o skeniranju QR koda i aktivaciji eSIM broja, možete pozvati Novotel korisničku podršku dostupnu 24/7 na broj 067 10 10 101, 0800 800 10 ili im se javiti putem e-maila na podrska@novotel.ba

Tarife na pretplatu?

Mogućnost ugovaranja usluge sa ili bez ugovorne obaveze, ovisno o vašim željama i odabranom tarifnom modelu.

Preporučujemo

Ako se odlučite za korisnički ugovor sa novotelom preporučujemo sljedeće pakete:

  • mreža PLUS
    • Tarifa na pretplatu koja ti nudi neograničene razgovore u novotel mreži*, 30 GB interneta po maksimalnoj brzini, 500 minuta za pozive prema svim mrežama u BIH i 100 SMS poruka. Tarifa Mreža Plus je savršen omjer cijene i kvalitete.
  • mreža PREMIUM
    • Tarifa na pretplatu koja ti nudi neograničene razgovore u novotel mreži*, 50 GB interneta po maksimalnoj brzini, 1000 minuta za pozive prema svim mrežama u BIH i 100 SMS poruka. Za korisnike koji vole duge razgovore i beskrajna surfanja na internet prostranstvima.

Obavijest o provođenju promotivne ponude za pretplata tarifne modele mreža PLUS i mreža PREMIUM

Obavještavamo korisnike, da u periodu od 09.02.2024. do 09.04.2024. novotel provodi promotivnu ponudu za mreža PLUS i mreža PREMIUM.

Svi novi korisnici i postojeći korisnici koji imaju pravo na reugovor usluge, koji u promotivnom periodu potpišu ugovor za mreža PLUS pretplata tarifu imaju prvih 12 mjeseci 50% popusta na mjesečnu pretplatu, a ostalih 12 mjeseci 25% popusta na mjesečnu pretplatu.

Svi novi korisnici i postojeći korisnici koji imaju pravo na reugovor usluge, koji u promotivnom periodu potpišu ugovor na 24 mjeseca za mreža PREMIUM pretplata tarifu imaju prvih 18 mjeseci 50% popusta na mjesečnu pretplatu, a ostalih 6 mjeseci 25% popusta na mjesečnu pretplatu.