Plati manje, pričaj više

MOBILNA TELEFONIJA

Wirac.Net je franšizni partner Novotel mobilnog operatera, koji je sinonim za brzi rast i inovacije u svijetu mobilnih usluga u Bosni i Hercegovini.
U zgradi Wirac.Net možete preuzeti 067 broj, dogovoriti i potpisati ugovor, te vršiti plaćanje za njihove usluge;

eSIM

Kupite Postpaid ili Prepaid sim karticu, potpište ugovor.
Jednostavan način da dođete do svog novotel broja.

067

Kupiti BON ili platite pretplatu, odnosno vršite Postpaid i Prepaid plaćanje za mobilne usluge.

Šta je eSIM?

eSIM je novi način spajanja mobilnih uređaja na mobilnu mrežu. Za razliku od SIM kartice koju je potrebno fizički postaviti u uređaj, eSIM je korisnička digitalna kartica. To znači da je dovoljno skenirati QR kod koji ste dobili pri kupovini eSIM-a ili u postavkama uređaja upisati pristupne podatke, i to je to - vaš mobilni broj je povezan s uređajem. Nova eSIM kartica je dostupna i za kupovinu korisnicima iz inostranstva putem novotel webshopa.

Korisnička podrška

Za dodatne informacije o skeniranju QR koda i aktivaciji eSIM broja, možete pozvati Novotel korisničku podršku dostupnu 24/7 na broj 067 10 10 101, 0800 800 10 ili im se javiti putem e-maila na podrska@novotel.ba

Tarife na pretplatu?

Mogućnost ugovaranja usluge sa ili bez ugovorne obaveze, ovisno o vašim željama i odabranom tarifnom modelu.

Preporučujemo

Ako se odlučite za korisnički ugovor sa novotelom preporučujemo sljedeće pakete:

  • mreža PLUS
    • Tarifa na pretplatu koja ti nudi neograničene razgovore u novotel mreži*, 30 GB interneta po maksimalnoj brzini, 500 minuta za pozive prema svim mrežama u BIH i 100 SMS poruka. Tarifa Mreža Plus je savršen omjer cijene i kvalitete.
  • mreža PREMIUM
    • Tarifa na pretplatu koja ti nudi neograničene razgovore u novotel mreži*, 50 GB interneta po maksimalnoj brzini, 1000 minuta za pozive prema svim mrežama u BIH i 100 SMS poruka. Za korisnike koji vole duge razgovore i beskrajna surfanja na internet prostranstvima.

Obavijest o provođenju promotivne ponude za novotel korisnike mreža10 i mreža5 tarifa na bonove - GIGAMANIJA

Obavještavamo korisnike o provođenju promotivne ponude za novotel korisnike mreža10 i mreža5 tarifa na bonove.

Svi novotel korisnici na bonove koji u promotivnom periodu kupe ili obnove mreža10 ili mreža5 novotel paket, dobiti će 3 puta više GIGA koje mogu koristiti unutar novotel mreže.

Kupovinom ili obnovom mreža10 novotel paketa, korisnik dobiva 30 GB interneta koje imaju prvenstvo potrošnje, vremensko trajanje 30 dana od trenutka aktivacije. Korisnik dobiva i dodatnih 30 GB na Bonus NET10 računu, koje može koristiti do kraja 30-og dana uz uvjet da mu je glavni račun aktivan. Nepotrošeni GB na Bonus NET10 računu se zbrajaju sa novim dodijeljenim GB na Bonus NET10 računu, ukoliko korisnik najkasnije do kraja dana po isteku mreža10 novotel paketa, obnovi mreža10 novotel paket.

Kupovinom ili obnovom mreža5 novotel paketa, korisnik dobiva 18 GB interneta koje imaju prvenstvo potrošnje, vremensko trajanje 7 dana od trenutka aktivacije. Korisnik dobiva i dodatnih 18 GB na Bonus NET5 računu, koje može koristiti do kraja 7-og dana uz uvjet da mu je glavni račun aktivan.

Nepotrošeni GB na Bonus NET5 računu se zbrajaju sa novim dodijeljenim GB na Bonus NET5 računu, ukoliko korisnik najkasnije do kraja dana po isteku mreža5 novotel paketa, obnovi mreža5 novotel paket.

Opći uvjeti korištenja usluga i Cjenovnik dostupni su na web stranici: https://novotel.ba/Uvjeti/Opci-uvjeti, i https://novotel.ba/Cjenovnik kao i na novotel prodajnim mjestima.

Promotivna ponuda se provodi u periodu od 03.05.2024. do 01.08.2024. godine.

Mobilna telefonija | Novotel 🖁 eSIM 067

Koristimo kolačiće kako bi Vaš boravak na stranici učinili ugodnim. Koristeći se stranicom pristajete na uvijete: Odredbe o zaštiti podataka. | GDPR compliance |
𝄢 Obilježite bilo koji tekst na stranici kako bi pokrenuli čitanje označenog .